UA-38825175-1 Google+ YAŞAMDAN SÜZÜLENLER: OKUDUKLARIMDAN;NETWORK MARKETING SİSTEMİ

14 Kasım 2012 Çarşamba

OKUDUKLARIMDAN;NETWORK MARKETING SİSTEMİ



Network marketing sisteminde, şirketler klasik ticarette olan ülke dağıtıcısı, bölge dağıtıcısı,toptancı,perakendeci, gibi tüm aracıları  ortadan kaldırır.Ürünlerini direk distribütör,temsilci,ya da danışman olarak adlandırılabilen üyelerine gönderir. Üyeler de ürünlerini müşterilerine sunarlar.

Network marketing şirketleri, cirolarını artırabilmek için çok fazla sayıda temsilciye ihtiyaç duyarlar. Şirketler,üyelerine çok satıcı üye edinebilmek için birbirinden güzel avantajlar sunarlar .

En iyi network marketing şirketlerinin başarısının sırrı distribütörlerini, birer satış temsilcisi değil de,sadık bir müşteri olarak görmeleridir.İkinci olarak ta en iyi network marketing şirketleri,liderlerine, başarılı distribütörlerine verilmesi gereken değeri verirler.

Çünkü bir çok temsilci, çalışmış olduğu firmaya, firmanın çekiciliğine kapılıp girmiş olabilir,ancak bu işi kendisine öneren,sponsoruna, liderine de  güvendiği için girmiştir. Network marketing üyeleri,liderlerinin izinde yürürler.Ve network marketing işinde çok ilginç bir şey vardır.İnsanlar, sponsorlarının  yaptıklarını yaparlar.

Eğer network marketing firmaları, liderlere haksızlık ederse,bırakırsa bıraksın nasıl olsa altında şu kadar insan var,onlar çalışırlar derse, büyük bir network marketing firması olması imkansızdır.

Gerçekten networkerlar firmanın haksız eylemleri yüzünden,istifa eder ise, peşinden binlerce kişiyi de gittiği yere götürür.Sonuç olarak,liderlerine gereken önemi vermeyen şirketlerin başarılı olmaları mümkün değildir. 

Firma liderlere önem verir,liderler de distribütörlerine;bu böyle zincirleme gider.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hesabı olmayan dostlar yorumlarında Anonim seçeneğini kullanmalıdırlar.