UA-38825175-1 Google+ YAŞAMDAN SÜZÜLENLER: TURUNCU RENGİN ANLAMI

9 Aralık 2013 Pazartesi

TURUNCU RENGİN ANLAMI

turuncu,sağlık,canlılık
Neşenin rengidir.Enerji ve mutluluk getirir.Çevrede turuncu giyinen birinin görülmesi coşku verir ve olumlu enerji yaratır.Ayrılık sonrası kendinizi çökmüş hissediyorsanız ya da aşkta düş kırıklığı yaşadıysanız turuncu giyin.


TURUNCUNUN ZİHİNSEL VE DUYGUSAL ÖZELLİKLERİ:

(Tamamlayıcı rengi:MAVİ)




YÜKSELEN ÖZELLİKLERİ: Turuncu kırmızı gibi dışa dönük ve tamamlayıcı bir renktir.Pozitif açıdan kırmızıdan daima daha yapıcıdır.Daha bariz bir açıklama ile insana lüzumlu olan hayat öpücüğünü mantıklı yollarla verir.Sağlık,canlılık,heyecan belirgin katkılarıdır.İletişim,atılım ve hareket bu renkle sağlanır.En önemli niteliği ise,hayat öpücüğü ile,mutluluk verişidir.


KAYBOLAN ÖZELLİKLERİ: Ezici ve üstün olma duyguları en belirginidir.Çoğu zaman gösteriş meraklıların oluşumudur turuncu yansıma. Turuncu kişilerde, zaman zaman durgunluk, hareketsizlik,melankoli ve üzüntü görünüm ve ifadeleri ise,ümitlerin yıkılması ve yıkıcılığa yol açar.


FİZİKSEL ETKİLERİ: Dolaşım sistemini,zihinsel faaliyetleri ve solunum sistemini harekete geçirir.Vücuda enerji yükleyerek,dolaşım ve metabolizma süreçlerini artırır. Turuncu renk olarak Kalsiyum rengidir. Çocuğunu kendi sütü ile büyütmeyi arzu eden annelere tavsiye edilen renktir. Sağlıklı saç, tırnak ve dişler bu rengin güçlülüğü ile ortaya konulur. Dalak ve böbrek hastalıklarının belli başlı rengidir. Karaciğer ve alkol tedavilerinde de şifacıdır. Bağırsak hareketlerini düzenler kabızlığa iyi gelir.Turuncunun açık tonları eklem iltihapları ve romatizmalı rahatsızlıklarda şifa aranması akılcı bir sistemdir.





(ALINTI) http://hulyaasarli.wordpress.com/pa
ge/2/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hesabı olmayan dostlar yorumlarında Anonim seçeneğini kullanmalıdırlar.